Spring til indhold

Farerne ved Credit Card Balance Transfers

Nemlig folk hvem ikke kan synes at styre deres finanser, ender de med at komme ind i gæld. Dette er især rigtigt, at dem, der har akkumuleret for mange gæld, de ikke længere kan håndtere problemerne længere.
I virkeligheden har 81% af husstandene i USA i dag mindst et kreditkort. Men trist at sige, ud af denne procentsats, blev det rapporteret, at den gennemsnitlige kreditkort balance, at de ophobes er $8, 387.
Pointen her er, at hvis disse mennesker ikke vil skære ned på de saldi, som de ophobes på deres kreditkort, chancerne er, de vil virkelig komme ind i større problemer.
Når tid kommer, er den eneste måde at løse problemet at ansætte drastiske løsninger såsom kreditkort balance overførsler.
Balance overførsler betyder blot, at overføre den resterende saldo på kreditkortet til endnu et kort for at fjerne tilstedeværelsen af en stor rente. Normalt vælger folk kreditkort balance overførsler for at de kan få et nyt kort med lavere rente.
“Lav rente” funktioner i de fleste kreditkort, der tilbyder balance overførsler er faktisk kendt som teaser satser. Disse kreditkortselskaber tilbyder meget lavere priser for at lokke folk til at overføre til dem.
Hvad disse mennesker ikke ved er at de fleste kreditkortselskaber, der tilbyder lav rente for balance overførsler rent faktisk anvender renten fra dag forbrugerne havde overført deres saldi. Det gÃ¥r for at vise, at med kreditkort balance overførsler; der er faktisk ingen “rentefri” tid.
En anden ting er, at de lave renter, at kreditkortselskaber tilbyder normalt ved overførsel af saldi er kun godt for en bestemt periode, normalt inden for en 6-måneders periode. Betyder, at når den tildelte periode er færdig, de almindelige rente gebyr.
Desuden er regler i credit card balance overførsler, når det kommer til forsinkede betalinger meget strengere. Hvis en person, der undlader at betale hans eller hendes forfalden betaling til tiden, er den lave rente eksempelvis straks erstattet af en højere.
Hvad forbrugerne ikke indser er, at de lave renter er kun god på balance overførsler, men når de har lavet nogle indkøb, højere priser vil blive anvendt. Disse er alle fastsat på det med småt. Problemet er, at de fleste af kreditkort brugernes ikke tager meget af de ting skrevet på det med småt.
Et andet problem med de fleste kreditkort brugere, der vælger balance overførsler er, at de har denne tanke, at deres gæld er betalt. Hvad de ikke indser er, at processen er simpelthen overføre saldi og gælden forbliver den samme. Dette er fordi de fleste kreditkortselskaber, der tilbyder balance transfers bruge udtrykket “betale off din saldi pÃ¥ andre kort” i deres reklamer.