Spring til indhold

Halloween kostumer kan få dig til at ligne din favorit tegneseriefigur.

Halloween kostumer er dagligdags kostumer slidt under Halloween. Der er mange kostumer, der kan bæres på Halloween. I Storbritannien blev Halloween kostumer første gang nævnt i 1585. Skotterne har en tradition for at bære falske skind på St. Patrick’s Day. Halloween kostumer kan have deres rødder i den kristne martyrer, der blev martyrer for at forsvare deres tro og døde i Irland.

Mange civile og kulturelle organisationer overtog Halloween i slutningen af det 19. århundrede. Denne kostumetradition opstod i Storbritannien. Det blev kaldt Engelsk Messe. Så flyttede den til Amerika og var kendt som Halloween https://kostumeguiden.dk/sidste-skoledag/. Det handler ikke kun om sorte katte eller hekse. festivalen omfatter også Samhain, som var en keltisk festival for død og erindring. Det menes, at fuldmånen i oktober betyder, at den afdødes ånder og sjæle kan rejse til andre verdener og vise deres respekt til deres kære, før de bliver spøgelser. Denne legende kunne have været grunden amerikanerne forstår Halloween, da det er, når spiritus besøg.

Halloween i Amerika er meget mere fejret, end det var i begyndelsen af sin historie. Mange byer over hele landet holder udførlige Halloween parader, komplet med tåge maskiner, fyrværkeri, og bål. Mange hoteller tilbyder særlige Halloween-pakker, så familier kan komme til hotellet til lejligheden og tilbringe tid i deres spa eller swimmingpool. Disse temafester er elsket af børn, der vender tilbage til dem år efter år.

Halloween kostume butik er en af de mest besøgte områder i løbet af Halloween. Butikken lagrer en bred vifte af kostumer, herunder skræmmende, sexet eller ligefrem fjollet. Men dressing op til Halloween er sjovt, og du kan vælge din egen Halloween kostume. Mange shoppere føler, at den bedste Halloween oplevelse er forbedret ved at vælge den rigtige kostume. I stedet for at gå ud om natten for at søge efter trick-or-treaters og spørge børnene rundt, hvis de nogensinde har set nogen ligne et spøgelse eller kører rundt og spørge naboerne, kan shoppere henvende sig til ferien ved at købe deres egne kostumer.

Som jeg nævnte tidligere, er den irske kultur ansvarlig for traditionen med at bære kostumer, som er blevet fejret siden det 16. Siden da har irerne fejret Halloween på forskellige måder. Det er vigtigt at vælge kostumer som fx(juletrøjer), der er passende til Halloween. Selv om ingen skal føle sig tvunget til at bære en ghoul kostume eller et kranium kostume, er det vigtigt at føle sig hjemme ved festlighederne. Iført kostumer, der afspejler ånden og temaet for begivenheden vil gøre det sjovere.

Når solen går ned, urene begynder at tælle ned timer, er det svært ikke at få fat i den sidste Halloween godbidder. Det er vigtigt at have varme kostumer til Halloween, hvis du ønsker at holde traditionen i live. Vælg kostumer, der er både komfortable og sjove. Hvis du er fanatiker om spøgelseshistorier og ønsker at bidrage til atmosfæren i Halloween, kan du tænke på at få et spøgelse eller grynt. Hvis din idé om uhyggelig er at se eventyr gå i opfyldelse, kan du overveje at tage dine børn til festivalen i nogle af de børnevenlige Halloween kostumer. Der er ikke noget bedre end at nyde en kop kakao med en ven og en god bog. Og den perfekte Halloween kombination er at nyde en god horror historie og nogle store kostumer.