Spring til indhold

Opnå mere i 2004

Endnu et år er over os og hvis du er ligesom de fleste mennesker du har ramt gulvet kører uden planlægning en klar målsætning for det kommende år. Top udfører salg mennesker gør dog tid til at fastsætte klare mål. Mål er ikke en kompliceret proces og heller ikke tager det en masse tid. Bruge de teknikker nedenfor for at hjælpe dig med at opnå dine mål.

Sørg for hver af dine mål følger den SMART koncept: specifikke, motiverende, handlingsorienterede, Relevant for din situation, tidsbestemte. For eksempel, “Jeg vil øge mit salg med 15% i forhold til sidste år.” Være så specifik omkring din mål som muligt. “Jeg vil starte mit eget catering virksomhed” er meget stærkere end “Jeg ønsker at gå ind i erhvervslivet for mig selv.” Udfordrende mål er motiverende. Sæt mål, der vil skubbe ud over hvad du normalt tror, du kan udføre. Husk at angive en deadline. Et mål uden en deadline er blot en drøm. Vedhæfte en realistisk alligevel udfordrende deadline for realisering og skrive dette, hvor du kan gennemgå den jævnligt.

Sætning dit mål i nutid og påtage sig succes. Ikke sige, “Jeg vil gerne.” Sige, “Jeg vil.” Denne subtile teknik fortæller din underbevidsthed at du allerede har opnået dit mål, hvilket betyder, at det vil gå arbejde på bidrager målet bliver en realitet. Det vil tiltrække mennesker, steder og situationer du har brug for at nå dette mål.

Læg dem skriftligt. Denne enkle handling hjælper du afklare dine mål og vil tillade dig at visualisere dem mere effektivt. Jeg anbefaler at du registrerer hvert mål på en separat kartotekskort og gennemgå dem to gange om dagen – engang i morgen (når du først vågner) og igen før du går i seng. Denne proces styrker dine mål, fungerer som en påmindelse og drev dine mål dybt ind i din underbevidsthed. I virkeligheden, er dette en af de mest kraftfulde strategier, du kan bruge til at opnå dine mål.

Liste over de fordele, du har til hensigt at modtage ved hvert mål. Dette vil holde dig fokuseret og stærk, især når du står over for de uundgåelige vejspærringer og barrierer. År siden, da jeg valgte at stoppe med at ryge, jeg listet 75 fordele og når jeg følte trang til en cigaret jeg vil gennemgå denne liste til at hjælpe mig komme forbi denne trang. De flere fordele du kan liste for dine mål, jo mere motiverende disse mål vil blive.

Når du gennemgår dine mål hver morgen og aften, billede dig at nå hver af dem. Jo mere du kan “Se” succes i dit sind ‘s øje, jo mere sandsynligt kan du oversætte dette til virkelighed. Oprette et perfekt billede i dit sind og replay det ofte. Udvikle et billede bord kan hjælpe med dette. Dette er et meget effektivt værktøj, der tillader dig at se den visuelle effekt af at nå dine mål. Da min kone og jeg købte vores første hus vi studsede fotografier og billeder af hvad vi ønskede vores hus have og klistret dem på et stort ark af plakat bord. Vi hang det nær foran døren til vores lejlighed, så vi kunne se det hver gang vi forlod eller indtastet lejligheden. Vi også skabt et termometer “udbetaling opsparing” til at hjælpe os med at spore vores fremskridt. Vi havde en klar deadline og var i stand til at overgå denne frist af næsten 30 dage. Jeg nu holde styr på min årlige indtægter, taler engagements og bogsalg på samme måde. Jeg sende disse plader på min kontor væg hvor jeg kan se dem hver dag, og de tillader mig at spore mine fremskridt med et hurtigt blik.

Forudse de udfordringer, du vil støde på og planlægger, hvordan du vil overvinde dem. Det vil forberede dig til dem og hjælpe dig med at overvinde de hindringer, lettere og mindre stress. Faktisk, forhindrer den simple handling af planlægning for hindringer ofte mange af dem forekommer.

Omgiv dig med succes, motiverede mennesker, der også satte udfordrende mål. Jeg deler mine mål med flere venner og bekendte. Når vi får sammen, motivere vi hinanden ved at tale om vores succes, vores udfordringer, og vores mål. En lille advarsel: pas på hvem du deler dine mål med. Folk, der ikke er målrettet vil ikke støtte dem, og i mange tilfælde vil faktisk forsøge at afskrække dig fra dine mål.

Bruge bekræftelser. Hvis du planlægger at Rygestop gentage sætningen, såsom “Jeg nyder livsstilen af en ikke-ryger”, “Jeg er glad for jeg er en ikke-ryger,” “Jeg nyder smagen af mad mere som en ikke-ryger.” Hvori bekræftelser højt, styrker dit mål at dit sind og vil hjælpe dig med at opnå dine mål meget hurtigere.

Træffe foranstaltninger. Ikke nøle. Alle planlægning i verden vil ikke hjælpe dig med at opnå dine mål. Du skal handle. Når du har bestemt et mål for dig selv, handle inden for 24 timer. Dette vil sætte hjulene i gang og skabe den nødvendige dynamik, du har brug for. Jeg hørte engang en højttaler stat, “Vi er enten bevæger sig mod eller væk fra vores mål.” Udvikle vanen med at tage handling dagligt.

At opnå storhed og et højere niveau af succes er ikke så svært. Men det kræver disciplin, fokus og en klar idé om, hvad du ønsker at opnå. Følg disse trin og have din bedste år nogensinde!