Spring til indhold

Sådan afbetale kreditkort gæld

Hvis du er fast besluttet på at afbetale kreditkort gæld gør du den bedste økonomiske beslutning i dit liv. Grunden kreditkort gæld er så slemt, er fordi det bærer sådan en høj rente.

Den hurtigste måde at overtage kontrollen med din økonomi er til at betale kreditkort gæld ned eller slippe af med det helt. Her er den bedste og hurtigste måder for samlede kreditkort gæld afskaffelse.

Eliminere kreditkort udgifter

Du skal straks fjerne kreditkort udgifter fordi du vil aldrig betale kreditkort gæld, hvis du fortsætter med at tilføje til den udestående saldo. Renter på gælden tilføjet med en klatring balance vil gøre det umuligt at nogensinde afbetale.

Betale mere end det Minimum betaling

Altid betale mere end det minimum betaling på det kreditkort, du vil fjerne første. Betaler den mindste betaling gør du fortsætte med at betale den høje kreditkort rente. Det er præcis, hvad kreditkort selskaberne vil, fordi de gør en formue ud af denne interesse.

Den bedste måde at afbetale kreditkort gæld er start afbetale kreditkort med den højeste rente først. Betale den månedlige minimumsbetaling på de andre. Når hvert kort er betalt omdirigere dine penge til det næste højeste rente kort så du kan i sidste ende slippe af kreditkort gæld.

Snebold afdrag

Snowballing gæld betalinger betyder at overføre kreditkort gæld fra en høj rente-kort til en lav rente kort. Ved at gøre dette du betaler en større mængde af penge mod balance og mindre renter på gælden.

Denne stigning i det beløb du betaler mod din udestående saldo tillader dig at snebold din indsats og afbetale kreditkort gæld hurtigere. Det er værd at kigge på hvert enkelt kort og bestemme, hvor meget rente, du betaler med hver af dem.

Genforhandle med kreditorer

Kontakte dit kreditkortselskab og bede om en lavere rente. De kan have din virksomhed nok til at sænke den. Interesse besparelser at du vil mangedoble din indsats for at afbetale kreditkort gæld hurtigere.

Et sidste tip er, hvis du vælger at lukke din kreditkortkonto, ikke lukke dem indtil efter den endelige lovforslag er blevet betalt. Nogle kreditkortselskaber vil straffe dig ved at hæve din rente, hvis du lukker en konto, der bærer en udestående saldo.

Hvis du nogensinde kommer til at slippe af kreditkort gæld er det vigtigt at fastsætte et realistisk budget for dig selv. Sænke dit forbrug på alle områder, så du kan samle dine tilgængelige kontanter til at betale off din saldi hurtigere. Tænk på hvordan du vil føle når du afbetale kreditkort gæld og du er endelig fri for høje kreditkort interesse.

Copyright © 2005-kredit reparation-Facts.com – alle rettigheder forbeholdes.