Spring til indhold

Træt af Superligaen? Prøv en fodboldrejse til udlandet

Der bliver gået til stålet, når spillerne i den danske Superliga kæmper om mesterskabet. Som tilskuer kan det dog nogle gange være svært at holde varmen på stadion, når det danske efterårs- og forårsvejr viser sig fra sin værste side. Og når sommeren endelig kommer, ja, så er sæsonen ovre!

Har du fået nok af fedtede stadionpølser og lange bolde, bør du overveje en fodboldrejse til udlandet. På de store stadions rundt omkring i Europa får du fodboldoplevelser ud over det sædvanlige, samtidigt med at du sammen med dine rejsekammerater kan indsnuse det spændende byliv på en forlænget weekendtur.

Hvilke fodboldbyer er de bedste?

Alt afhængigt af om man er til Bundesligaen, Premier League eller La Liga, kan man i timevis diskutere, hvilken liga der er den bedste. Der hersker dog ingen uenighed om, at der hver weekend bliver spillet nogle fantastiske kampe rundt omkring i Europa. Her er en række forslag til jeres næste fodboldrejse:

  • Ingen europæisk by har flere hold i landets bedste række end London. North London Derby mellem Arsenal og Tottenham, milliardærklubben Chelsea mod arbejdsklassens favoritter fra West Ham, eller intens stemning på det intime Selhurst Park, hvor Crystal Palace hører hjemme. Du kan få det meste i den engelske hovedstad.
  • En kort togtur væk fra de fleste danskere ligger det imponerende Volsparkstadion med plads til hele 57.000 tilskuere. Når de hvidklædte hjemmehelte fra HSV tager imod lokalrivalerne fra St. Pauli, får man ikke bedre stemning i hele Europa.
  • Nyd solen og den lækre italienske mad, inden bolden gives op på det grandiose Stadio Olimpico, hvor topholdene A.S. Roma og S.S. Lazio deler hjemmebane.

Hvordan kommer jeg afsted?

Du kan enten selv arrangere rejsen sammen med dine fodboldglade venner, eller du kan rejse med en arrangør af fodboldrejser. Fordelen ved at få rejsen arrangeret, er at du ikke selv skal holde styr på alt det praktiske omkring hotel og transport. Har du behov for at låne til rejsen, bør du undersøge låneudbydere online, da du her finder de mest fordelagtige vilkår.