Spring til indhold

Uddanne Dig Selv, Før Du Køber En Guitar

sæt giver dem mulighed for at eksperimentere med 8 funktion håndtaget og trisse modeller og omfatter en lektion plan hæfte til at hjælpe. En anden klasse løftestang? Navn et eksempel på en første klasse løftestang? En tredje klasse løftestang? Hvad var navnene på de 3 Håndtag brødre? Brug en simpel maskine til at hjælpe og lette at tung belastning. Hvordan kan skruer hjælpe os? Der har opfundet en slags skrue, der kan bruges til at løfte ting? Bog: Den Nye Måde Tingene Fungerer ved David Macaulay. Jeg spurgte nogle af de mennesker, jeg arbejder med, har tech eksperter alle, hvilke spørgsmål de har opdaget i vores fagre nye WFH verden.

En marmite af den indenlandske verden, der tilbringer mere tid i den levende rum end køkken skab. Efter du har mestret kunsten i båd bygning, som du kan vove sig ud til mere komplekse mønstre og materialer. Hvis din far er hele tiden under opkald eller lytter til musik, vil han helt sikkert få en masse brug ud af et par AirPods. Det er et sjovt afsnit med en mammut og den enkle maskine (som min 3-og 5-årige, er især vild med) og så et par sider, der viser hverdagen maskiner, der bruger særlig simpel maskine (nydes af min 8 år gamle).

21. Synge Simple Maskiner Sang & Revision. Simple Maskiner af Andrew Solway. 1. Lapbook cut-out for hver enkel maskine i slutningen af denne lektion plan. Hvilke andre simple maskine, gjorde, at vi hører om i dag? 22. Anmeldelse: Hvad enkel maskine bruges til at gøre en skrue? Nu kan du købe cement blok forme fra forhandlere på internettet, eller en masse mindre penge du kan lave dine egne. Nu kan du gå til ydermuren og inspicere, hvor væggene opfylder foundation. De tre af os er medlem af Roger Mosey, tidligere leder af BBC ‘ s TV-nyheder og sport, som var på Wadham et par år før os, og er nu master af Selwyn College, billig krydsfiner Cambridge. Hvem kan slå det?

Linje dem op og få dem til at afprøve deres slangebøsser med store skumfiduser som “sten”. Se, hvem der kan drive skumfidus længst. Derefter placere en sko-box størrelse beholder, hvor de fleste af skumfiduser landede. Disse led vil i sidste ende komme fra hinanden, når du vil placere møbler i et centralt opvarmet rum. Fortæl dem, at det spand, er en Romersk skib, der er kommet til at invadere deres land. Lad dem drive deres skumfidus igen og forsøge at sigte til spand. Skrive deres initialer ved hjælp af en sharpie markør på en skumfidus. Trekant Katapult – Dette er en smule mere kompliceret, men kan gøres af en af de ældre børn. Hvis du ønsker at få noget dine børn vil spille med igen og igen efter denne lektion, få en af disse.