Spring til indhold

Beta i forbindelse med Capital Asset Pricing Model

Den økonomiske model, der anvendes for værdipapirer værdiansættelse og lagre er en del af Capital Asset Pricing Model med hensyn til det forventede afkast og sammenlignende risiko. Ifølge det login, som er grundlæggende for CAPM-modellen, er aktionærer villige til at påtage sig ekstra risiko kun i tilfælde af yderligere forventede afkast. Som et resultat, er prisen for materiel forhandlet af den fri for risiko sikkerhed tilføjet til risikopræmien, som resulterer fra yderligere risiko.

Formel af CAPM-modellen er sandsynlige sikkerhed tilbage = gratis af risiko returnere + Beta * sandsynligt fremme risikopræmie, Beta i denne formel er den generelle risiko, der er resultatet af besparelser i et stort marked, for eksempel, New York Stock Exchange.

I tilfælde af CAPM-modellen, kan Beta modtage en definition af den bestandene ustabilitet i en visse investeringsudvælgelsen i forhold til økonomien. Ifølge definitionen er Beta af et marked 1,0, hvor separate bestande er vurderet på baggrund af den Beta markedsværdi. Risici, der er forbundet med besparelser anledning med Beta, og anden vej, reducere Hvis investeringen ikke er så risikabelt. Beta, udvider som et væsentligt element af CAPM-modellen, proportionalt med prisen på midler diskontoen, mens reduktion sats er deprimerende forbundet med den aktuelle værdi af kommende pengestrømme. Det er derfor, Beta er det vigtigste element i værdiansættelse af virksomheden.

Beta koefficient som følge af analysen af lineær regression. Beta koefficient er anslået fra indkomst af en portefølje i en bestemt periode af tid og overskud fra forskellige aktiv i en bestemt periode. Drop linje deraf følgende er benævnt som karakteristisk sikkerhedslinje. Betaer beregnes normalt af dybt rodfæstede mæglervirksomhed selskaber, der offentliggøres senere i en bog af beta. Det skal bemærkes, at optagelse til sådan bog hvis oftentimes begrænset til sædvanlige investorer. Andre online kilder som Yahoo Finance har dog samt beta koefficienter er offentliggjort og beregnet. Værdien af Beta af 0,00 betyder, at bestanden er frisk og har ingen historiske performance.